Confidentialitate

Conditii de utilizare conditii de utilizare

Vizitarea, folosirea sau comandarea produsele vizualizate pe site-ul Romano Electro SRL implica acceptarea Conditiile de utilizare ce sunt prezentate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului Romano Electro SRL se recomanda citirea cu atentie a conditiile de utilizare. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste Conditii de Utilizare precum si continutul site-ului Romano Electro SRL fara notificare prealabila. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Romano Electro SRL indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii site-urilor in cauza.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea site-ului Romano Electro SRL implica acceptul utilizatorilor ca datele personale sa fie pastrate si prelucrate de site-ul Romano Electro SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiile Romano Electro SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Romano Electro SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc). Romano Electro SRL va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul dumneavoastra de client. Nu vom transmite sub nicio forma aceste informatii unei terte parti. Exceptie fac acele cazuri in care vi se cere acordul scris sau cazurile prevazute de lege. Romano Electro SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Romano Electro SRL, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Romano Electro SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Noi nu promovam Spam-ul. Orice utilizator care furnizeaza explicit adresa de email pe site-ul Romano Electro SRL poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul/informatii de la Romano Electro SRL, se pot dezabona folosind formularul de contact si mentionand cuvantul “DEZABONARE” in campul “Mesaj”.

Alte informatii 

Vizitatorii site-ului Romano Electro SRL pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine programe de atac informatic, texte cu scopul de a promova diverse produse, companii, etc.