Service si mentenanta

Furnizori

Service si Intretinere Sisteme de Supraveghere Video IP

In conformitate cu HG 301/2012 si cu indicatiile producatorilor  de echipamente, pentru buna functionare a sistemului de supraveghere video  se recomanda  ca sistemul sa fie verificat la intervale regulate. Service-ul si mentenanta sistemului de supraveghere video se realizeaza de echipe specializate, acreditate in domeniu.  Roelsystems dispune de personal instruit cu experienta indelungata in mentenanta sistemelor de supraveghere video, de asemenea Roelsystems detine avize IGPR  pentru proiectarea, instalarea, service-ul si mentenanta sistemelor de supraveghere video.

In cazul in care sistemul este verificat periodic se reduce semnificativ frecventa incidentelor – interventiile preventive avand ca scop principal atenuarea efectelor uzurii echipamentelor si inlaturarea principalilor factori care pot duce, in timp,  la disfunctionalitati ale sistemului. Pe de alta parte, pentru  situatii neplacute care necesita service,  existenta unui contract de service si  mentenanta incheiat cu o firma specializata ofera  beneficiarului confortul dat de garantia ca va beneficia de servicii de calitate,  in regim prioritar, pe baza unor tarife preferentiale.

In cadrul reviziilor tehnice pentru sistemele de supraveghere video IP se verifica prinderile mecanice, aparitia unor potentiale opturari ale campului vizual, software-ul echipamentelor IP,  software-ul echipamentelor de procesare, monitorizare, verificari functionale pe echipament, tensiuni de alimentare, conexiuni. De asemenea sunt curatate camerele astfel incat calitatea imaginii sa nu fie afectata.

Frecventa reviziilor tehnice periodice se stabileste impreuna cu beneficiarul  sistemului in functie de indicatiile producatorului echipamentelor, de riscurile la securitatea fizica identificate la obiectiv  insa nu mai putin de o revizie pe semestru.