Sonorizare ambientala

Furnizori

Domeniul de aplicabilitate al sistemelor de sonorizare ambientala este foarte vast, aceste fiind intalnite la hoteluri, mall-uri, supermarket-uri, cladiri de birouri, restaurante, arene sportive, institutii de invatamant, diverse spatii publice exterioare (parcari, piete publice) etc.

In materie de sunet, asteptarile publicului din ziua de azi sunt mai mari ca niciodata, astfel, calitatea sonorizarii fiind extrem de importanta pentru succesul oricarui sistem audio.

Sistemele de sonorizare ambientala pot fi de simple sau conexe, in functie de tip (analog – digital), numarul de zone respectiv semnale independente ce se doresc transmise sau in functie de nivelul de integrare cu sisteme conexe (avertizare incendiu, control acces, CCTV. etc.).

Alegerea solutiei complete care sa raspunda nevoilor dumneavoastra de activitate si sa se incadreze bugetului disponibil, poate fi o sarcina dificila. Bazându-ne pe experienta acumulata si pe o buna cunoastere a intregii game de tehnologii disponibile atat pentru sonorizarea ambientala cat si pentru domeniile conexe, Roel Systems va poate ajuta sa alegeti solutia potrivita fiecarui caz in parte, imbinand designul cu functionalitatea, fara sa uitam de costuri.