Electronic: sisteme de interfonie

Furnizori

Interfon rezidential Farfisa

Generalitati

Cu ajutorul sistemelor de interfonie si a sistemelor de video-interfonie puteti afla foarte simplu pe cine urmeaza sa primiti in incinta propietatii dumneavoastra, puteti comunica si permite sau refuza accesul persoanei respective. In plus, in cazul utilizarii unui video-interfon aveti posibilitatea vizualizarii celui care apeleaza, cu sau fara comunicare audio.

Sistemele de interfonie audio și video pot fi utilizate intr-o gama larga de spatii/aplicatii – incepand cu  locuinte/cladiri de mici dimensiuni, cladiri cu multe apartamente, cladiri de birouri sau centre de afaceri, spitale, instituții publice, pana la fabrici, depozite sau diverse spații industriale.

Beneficii

Principalele beneficii ale utilizarii acestor sisteme sunt: reducerea încercărilor de pătrundere neautorizate, diminuarea numărului de tentative de furt, precum și protejarea și creșterea eficienței personalului.

Roel Systems ofera o gama variata de echipamente pentru sisteme de interfonie si sisteme de video-interfonie fabricate de catre compania FARFISA  din Italia.

logo Farfisa

Farfisa se situeaza printre principalii ‘jucători’ internaționali din piata de echipamente pentru sisteme de interfonie si sisteme de video-interfonie, fiind prezenta in peste 60 de tari de pe intregul glob prin intermediul a peste 100 distribuitori de sisteme de interfonie.

Farfisa proiectează și dezvoltă soluții și sisteme de supraveghere video, comunicații, control al accesului in cladiri si automatizare a acestora, ce contribuie la sporirea confortului și securitatii spațiilor private, profesionale și comerciale.

Caracteristici

Produsele Farfisa îmbină designul, funcțiile și rezistența pentru a ajunge la perfecțiune….. de la funcții tehnice proiectate pentru blocuri cu mulți utilizatori la necesități industriale din ce în ce mai avansate, de la comunicarea pe Internet pentru asigurarea mobilitatii și securitatii nevoilor de comunicare la produse cu forme distincte si ergonomice pentru o îmbinare perfecta cu medii și mobiliere variate și specifice.

Tehnologiile utilizate in sistemele de interfonie si sistemele de video-interfonie Farfisa

  • Sistemul DUO – comunicatie digitala pe 2 fire polarizate sau nepolarizate; ideal pentru sisteme audio sau video, cu numar mare de abonati, in cladiri mari sau complexe rezidentiale;
  • Sistemul Pluggy – comunicatie pe 2 fire; soluția ideală pentru sisteme video unidirecționale;
  • Sistemul IP Way – fiind bazat pe retele de date TCP/IP este foarte versatil, putand fi utilizat in domenii foarte variate, de la complexe rezidențiale mari cu utilizatori multipli la spații industriale sau birouri profesionale.
  • Sistemul Mycom – comunicatie fara fir bazata pe tehnologia 3G; apelurile de la postul exterior se transmit direct pe telefoane fixe sau mobile, prin urmare, nu exista limite cu privire la posibilitatile de cablare si distantele pana la utilizatori.

Calitate si Garantie

Echipamentele dezvoltate de Farfisa sunt conforme cu reglementările europene actuale privind compatibilitatea și siguranța electromagnetică, iar calitatea acestora este garantata prin respectarea standardelor impuse de sistemul de management al calitatii ISO9001 implementat in cadrul companiei.


Parti componente ale unui sistem de interfonie

Panoul de exterior

Panou exterior mai multe familii

Panou video 1 familie

descriere post

post video

post audio

descriere ro

descreire ro

descriere tastatura

descriere tastatura

descriere cartele

descriere card

descriere tag

descriere cititoare

descriere cititor

descriere accesorii

descrire trafo

descriere distribuitor etaj