Detectie / semnalizare incendiu

Furnizori

Instalatiile de detectie si semnalizare a incendiilor se proiecteza in functie de riscul de incendiu, tipul de cladire, categoria de importanta a constructiei si de parametrii care sunt monitorizati: temperatura din incapere, aparitia fumului, emanatia de gaze periculoase sau explozive, aparitia unei flacari etc.

Detectia incendiului in medii speciale se refera la zone cu pericol de explozie aferente constructiilor, pericol care poate fi generat de: existenta gazelor sau vaporilor inflamabili, a prafului sau fibrelor combustibile etc. Detectia de gaze industriale se poate face pentru o gama larga de substante gaz metan, propan, butan, GPL, pentan, hidrogen, oxigen, alcool, amoniac, bioxid de carbon etc., iar detectoarele se aleg in functie de mediul de protejat: normal, dust-proof, antiex.

Roel Systems ofera solutii complexe si flexibile adaptate specificului fiecarui obiectiv pentru detectia incendiului, pentru actionari si semnalizari in caz de incendiu, cat si detectia gazelor periculoase.
Suntem avizati de IGSU, oferim consultanta, proiectare, instalare, punere in functiune, service si mentenanta pentru sisteme de detectie incendiu in zone normale, sisteme de detectie monoxide de carbon, detectie pentru medii explozive peste tot in tara.