Despre noi

slideA Roel Systems ofera solutii performante in domeniul tehnicii de securitate, orientate spre nevoile specifice ale fiecarui client, in care calitatatea si profesionalismul sunt o constanta importanta.

De peste 23 de ani, mai mult de 30.000 de clienti au avut incredere in noi si au ales, calitate, tehnologii de ultima generatie si o echipa de profesionisti, capabila sa recomande cele mai eficiente si moderne solutii.

Suntem single source pentru sisteme de detectie si semnalizare la incendiu si efractie, control acces mecanic si electronic, supraveghere video, retele voce-date si telefonie, BMS, sonorizare publica si de ambient, etc.

Asigurăm toţi paşii necesari implementării sistemelor, de la evaluarea de risc, consultanţă în scopul stabilirii necesităţilor fiecărui client, proiectare, până la vânzare, instalare, punere în funcţiune, instruirea personalului si asigurarea operaţiilor de mentenanta şi service necesare fiecărui tip de instalatie, oferind astfel serviciile complete necesare implementării solutiilor tehnice propuse.

Oferim solutii la cheie pentru obiective de tip industrial, Obiective financiar bancare, clinici medicale, muzee si obiective de interes turistic, hoteluri, obiective guvernamentale si de interes public, cladiri de birouri, obiective comerciale, imobile si ansambluri rezidentiale

+ Cititi mai mult

Fiind integratori de solutii de securitate, orientate catre clientul final, alegem de fiecare data solutia si echipamentele potrivite, principalul criteriu fiind calitatea certificate si cerintele legale, respectand in acelasi timp doleantele clientului. Lucrăm cu echipamente fabricate de lideri mondiali în domeniul securităţii, confortului şi telecomunicaţiilor, pentru a oferi fiabilitate şi calitate pentru sistemele recomandate si instalate de noi.Ne respectam promisiunile iar relatiile cu clientii nostri devin de lunga durata fiind bazate pe angajament, corectitudine si incredere. Noi nu ne consideram doar un integrator de sisteme, ci si un sfatuitor care recomanda cele mai eficiente solutii posibile. Aceasta este ideea noastra de parteneriat dedicat pe termen lung.

Misiunea noastra

Furnizam solutii inovative si servicii premium pentru a proteja oamenii, valorile si proprietatea. Oriunde si in fiecare zi folosim tehnologia si experienta pentru a face viata mai simpla, sigura si frumoasa.