Building Management Systems (BMS)

Furnizori

Building Management System, pe scurt BMS poate integra si automatiza sistemele unei cladiri, asigurand controlul unei parti semnificative din consumul de energie. Sunt vizate cladiri cu destinatii diverse cum ar fi: centre comerciale, cladiri de birouri, hoteluri, banci, scoli, institutii publice, sedii companii, spitale, facand astfel din cladire una inteligenta. Un sistem BMS vizeaza: cresterea confortului celor care locuiesc sau activeaza in cladire, securitatea cladirii si a persoanelor, siguranta bunurilor din cladire, simplificarea operatiilor de exploatare si intretinere, reducerea substantiala a costurilor de intretinere.

Intr-un BMS sunt incorporate sisteme de securitate, sisteme de protectie, sisteme de automatizari. Managementul unui sistem unitar presupune controlul centralizat al tuturor acestor sisteme , comunicatia intre elementele sistemului facandu-se pe baza unor protocoale standardizate. Este astfel posibila integrarea de sisteme scalabile de la mai multi producatori, generand o multitudine de optiuni.

Roel Systems este o companie orientata catre client si prin experienta inginerilor sai genereaza solutii customizate pe cerintele concrete ale clientului si adaptate cerintelor de buget.