Iluminare de urgenta

Furnizori

Emergency Exit - Stock ImageRoel Systems propune sisteme de iluminare de urgenta moderne, care imbina siguranta si eficienta energetica. Sistemele se bazeaza pe o centrala de control adresabila pentru iluminare urgenta cu back-up pe acumulatori, corpuri de iluminat de sine statatoare si semnal conectat prin cablare traditionala de curenti slabi.

Centrala monitorizează în mod automat și testează continuu funcționalitatea si integritatea sistemului. Bateria de rezervă din fiecare corp de iluminat permite cablarea ecranata in loc de cablararea rezistenta la foc, care este mult mai scumpa. Coroborat cu operarea pe acumulatori, costurile cablarii sunt reduse cu 60% fata de sistemul cu acumulatori centrali si cu pana la 30% comparat cu alte sisteme adreasbile „self-contained”.

Sistemele proiectate de noi sunt complet extensibile si pot fi incorporate in retea. Fiecare centrala poate găzdui până la două linii de dispozitive, și până la 127 de dispozitive pot fi conectate la fiecare linie. Centralele pot fi conectate intre ele intr-o retea de maxim 15 participanti, sistemul devenind astfel potrivit pentru cladiri mari si foarte mari, cu o capacitate potențială de 3810 lumini de urgenta.

Sistemele de iluminare de urgenta inteligente sunt complet monitorizate si incorporeaza o facilitate de auto-testare care ne asigura ca sistemul este operational fara a fi nevoie de inspectie individuala. Informațiile privitoare la testele sistemului sunt stocate în memoria centralei și pot fi tipărite pentru înregistrări de utilizatorul final. Sistemul poate opera in mod „maintained”sau „non-maintained”.

Software-ul grafic optional permite o privire de ansamblu asupra întregului sistem și ajută foarte mult in operatiunile de întreținere.
El ilustreaza clădirea în plan și indica starea de alarmă și de defect, permitand supravegherea sistemului dintr-o camera de control tip dispecerat sau camera tehnica. Controlul la distanta al centralei este posibil folosind o interfata GSM, prin care starea de „defect”este transmisa utilizatorului final sau companiei de service.Tastatura de operare a sistemului contine un ecran LCD, care arata adresa si localizarea dispozitivelor activate si defecte.