Proiectare

Furnizori

Proiectare Sisteme de Supraveghere Video IP

Pentru proiectarea  sistemelor de supraveghere video IP se iau in calcul, in primul rand, cerintele functionale si operationale ale sistemului, cerinte care se regasesc in masurile prezentate in raportul de evaluare si tratare a riscurilor la securitatea fizica al Analizei de risc. In acest sens, specialistii Roelsystems va propun  solutii performante, usor de implementat, optime din punct de vedere al raportului cost / calitate.

Intregul concept de video IP se bazeaza pe structura de retea si pe suita de protocoale TCP/IP. Tipul de retea cel mai des utilizat este cel cu comutare de pachete de tip IP. Aceste pachete contin toata informatia necesara pentru a ajunge in siguranta de la sursa la destinatie, reteaua poate fi locala (LAN), metropolitana  (MAN) sau larg distribuita ( WAN).

Proiectarea sistemelor de supraveghere vieo IP se realizeaza cu respectarea cerintelor legale si reglementarilor in vigoare (familia de standarde SR EN 50132, standardelor de retea: Ethernet (10Mbit/s), Fast Ethernet (100 Mbit/s), Gigabit Ethernet (1000 Mbit/s), standardul Power over Ethernet (PoE)  – standard care permite alimentarea si transportul de date pe acelasi cablu., etc..).

De asemenea, la proiectarea sistemelor video IP se tine cont si de urmatorii factori necesari pentru definirea conditiilor de instalare: ce tip de zona va fi supravegheata (sensibilitatea si tipul de lentila), conditiile de iluminat, distanta fata de obiectul supravegheat si unghiul de vizualizare, este sau nu mult trafic in zona supravegheata.

Echipa de specialisti din cadrul  RoelSystems  vine in intampinarea cerintelor si nevoilor clientilor Societatii  prin realizarea unor proiecte ce contin solutii de ultima generatie privind sistemele de supraveghere video IP.