Traducere simultana si conferinta

Furnizori

Roel Systems ofera servicii tehnice pentru conferinte, congrese si evenimente, cu echipamente de ultima generatie audio – video, sisteme de sonorizare, traducere simultana, sisteme de microfoane cu camere video HD-SDI cu pozitionare automata , Videoproiectoare SD pana la Full HD, HD live streaming, Videoconferinta HD si multe altele.

Sistemul de traducere simultană este utilizat pentru traducerea simultană în 2 (sau mai multe) limbi în cadrul reuniunilor la care participă persoane de diferite naţionalităţi, permitand fiecarui ascultator sa selecteze limba preferata – si deasemenea a traducerii simultane indirecte sau “in cascada”. Deasemenea, solutiile pot fi integrate cu usurinta, chiar daca sistemul de audio conferinta si cel de traducere simultana provin de la producatori diferiti.

Solutiile de traducere simultana integrate in sistemul de audio conferinta sunt compuse din unitatea centrala, unitatile presedinte/delegat si pupitre interpreter pentru traducatori si se recomanda pentru sali de intalniri sau sedinte, in care participantii sunt de nationalitati diferite (consilii de administratie, intalniri ale actionarilor, comisii internationale etc.)

Sistemele de traducere simultana wireless de tip stand alone sunt folosite in sali cu audienta sau public (congrese, conferinte etc), in care vorbitorii sunt de alta nationalitate decat publicul sau in care publicul este international. Aceste sisteme sunt compuse din Pupitre Traducator, unitate centrala de control, antene de emisie si receptori individuali pentru audienta. Exista doua tehnologii distincte pentru aceste sisteme: transmisie/receptie prin unde radio sau prin infrarosu.