Analiza risc

Furnizori

Analiza de Risc

Analiza de risc la securitatea fizica reprezinta baza adoptarii masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege, masuri transpuse in planul de paza si sistemul tehnic de securitate instalat la obiectiv.

Rolul analizei de risc este  de a evidentia gradul de vulnerabilitate pe care o institutie /  agent economic il are in fata unei posibile amenintari , de a evalua riscul la securitatea fizica si de a propune  masuri de reducere a acestora.

Sistemul de televiziune cu circuit inchis face parte din sistemul tehnic  de securitate rolul acestuia fiind  acela de a realiza supravegherea zonelor functionale, zone  stabilite  corespunzator activitatii desfasurate. Sunt cazuri in care simpla prezenta a unei camere de supraveghere video poate sa duca la intimidarea unui posibil infractor acesta renuntand la comiterea faptei.

RoelSystems are personal calificat pentru efectuarea analizei de risc la securitate fizica in conformitate cu HG 301/202, Instructiunile nr.9/2013 si cu reglementarile care le completeaza pe acestea.  Specialistii nostri realizeaza o evaluare profesionala a riscurilor intr-o maniera logica si ordonata astfel incat  masurile de tratare a riscurilor propuse sa duca la obtinerea unui grad inalt de securitate fizica in conditiile  unui raport cost / beneficiu optim.