Ceasoficare

Furnizori

man looking at clock and business strategy on a wallImaginati-va o lume in care nu ne putem coordona. Asteptam trenuri si avioane care ajung decalat; totul din cauza interpretarii diferite a timpului in diverse domenii (transporturi, energie, Televiziune, medii industriale, etc)

Din fericire exista solutii pentru unificarea timpului astfel incat sa ne putem coordona si planifica activitatile de zi cu zi.

Intr-o casa exista in medie 10 ceasuri. Si totusi plecam la serviciu dupa ora indicata pe telefonul mobil (ora retelei GSM) sau dupa ora de la radio sau TV. Ceea ce arata nevoia de unificare si coordonare a orelor. Sincronizarea timpului in lume este asigurata de o retea de 24 de sateliti care fac parte dintr-un sistem GPS. Antena GPS primeşte un mesaj în fiecare secunda (timpul şi data), îl decodează şi îl transmite ceasului master.

Sistemele de ceasoficare ofera numeroase avantaje afacerii dumneavoastra:

  • Sincronizarea liniilor de productie
  • Functionarea tuturor departamentelor intr-o companie dupa un program precis
  • Cresterea eficientei muncii si a moralului angajatilor

Roel Systems ofera sisteme de ceasoficare pentru institutii publice, societati comerciale, fabrici, spitale, scoli, gari, banci, hoteluri, televiziuni, unde precizia informatiei de timp este cruciala.