Echipa

echipa-roel Echipa noastra are o experienta indelungata privind analiza de risc, proiectarea, instalarea, punerea in functiune, service-ul si mentenanta pentru sistemele de curenti slabi.

Roelsystems a format echipe de ingineri si tehnicieni acreditati in domeniu, cu o vasta experienta avand capacitatea de a instala orice tip de sistem folosind tehnologii de ultima ora. Inginerii nostrii monitorizeaza permanent modul in care se desfasoara implementarea sistemelor gasind solutii pentru cele mai exigente cerinte.

Departamentul dedicat de Service, constituit din ingineri si tehnicieni cu experienţă de peste 15 ani in domeniu, ce asigura interventii rapide si la cele mai inalte standarde de calitate.

Departamentul Proiectare este format din personal competent, cu traininguri de specialitate la furnizori internationali si autoritati nationale, capabil sa propuna sisteme de securitate, siguranta si comunicatie complexe la un raport optim pret / calitate.

Experienta, acreditarile, competenta echipelor noastre impreuna cu sistemul nostru eficient de management stau la baza abilitatii Roel Systems de a aduce plus valoare pentru clienti sai.

Relatiile de lunga durata cu clientii nostri se bazeaza pe angajament, corectitudine si incredere, cheia catre parteneriate care se dezvolta de-a lungul anilor.

Alatura-te Echipei noastre!