Instalare

Furnizori

Instalare Sisteme de Supraveghere Video IP

Instalarea sistemului de supraveghere video IP trebuie sa se realizeze de personal calificat, pentru conformitate cu  HG 301/2012.

Avand o experienta de peste 20 de ani in instalarea sistemelor de supraveghere video, Roelsystems dispune de echipe de profesionisti  care fiind indrumati de  ingineri experimentati in domeniu  sunt capabili sa faca fata celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor.

Tehnologia IP este o tehnologie de ultima generatie, avantajele instalarii unui sistem folosind aceasta tehnologie fiind multiple (calitate net superioara a imaginii, acoperire mare a suprafetei de „supravegheat”, informatia este sigura, stocarea si gestionarea sistemului  poate fi facuta de la distanta).

Instalarea sistemului se realizeaza cu respectarea intocmai a proiectului sistemului de supraveghere video si a instructiunilor producatorului echipamentelor. Foarte important pentru stabilirea locului si a modului cum vor fi amplasate camerele este unghiul de vizibilitate al camerei. Din acest punct de vedere camerele se pozitioneaza astfel incat sa se evite pe cat posibil unghiurile moarte, se urmareste astfel ca o camera sa o acopere pe cealalta. De asemenea, camerele montate la exterior vor fi amplasate la inaltimi suficient de mari pentru a nu fi vandalizate usor. Echipamentele de inregistrare se pozitioneaza in arii protejate din punct de vedere al securitatii, de asemenea trebuie asigurata alimentarea de back-up a sistemului.

Facilitatile instalarii unui sistem de supravegere video sunt multiple, dintre acestea mentionam:  prevenirea unei posibile tentative de efractie prin efectul de descurajare produs asupra infractorului, siguranta  oferita beneficiarului sistemului care are posibilitatea de a monitoriza in timp real zonele de interes, posibilitatea descoperirii unor infractori prin vizualizarea imaginilor inregistrate, imagini care sunt pastrate (conform HG 301/2012) timp de  20 de zile.

Punerea in functiune a sistemului de supraveghere video IP se realizeaza in prezenta beneficiarului, acesta fiind instruit in legatura cu utilizarea sistemului.  De asemenea, beneficiarului  sistemului ii vor fi predate  o serie de documente conform legislatiei in vigoare.