Consultanta

Teamwork in the officePentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri, specialistii Roel Systems va pot oferi consultanta specifica pentru toata gama de sisteme de detectie si semnalizare la incendiu, sisteme de detectie si semnalizare efractie, sisteme de supraveghere video, sistem de control acces, retele voce-date, BMS, sisteme de sonorizare publica, congres si conferinta.

Problemele de siguranta si securitate din cadrul unei organizatii sunt mai complexe decat par la prima vedere. Ele pot fi abordate separat, dar in aplicatii de medie si inalta securitate ele trebuie abordate intr-un context sistemic, integrat. Spre exemplu, un sistem de securitate integrat poate restrictiona si controla accesul indivizilor in anumite zone si la anumite ore, continuand sa monitorizeze toate echipamentele de alarmare. Totodata, sistemul poate prelua controlul automat al altor instalatii din cladire a caror functionare trebuie de multe ori corelata cu aparitia unui eveniment (ex: instalatia de aer conditionat nu are voie sa pompeze aer proaspat in locul declansarii incendiului; sistemul video afiseaza responsabilului de securitate in timp real imaginile transmise de o camera atunci cand apare un eveniment suspect).

Roel Systems integreaza cu succes platforme complexe ce acopera toate functiile si facilitatile cerute de un sistem integrat de gestiune a securitatii si sigurantei.