Service si mentenanta

service laptopService-ul si mentenanta fac parte din gama de servicii integrate si solutii la cheie oferite de Roel Systems. Punem un accent deosebit pe calitatea programelor de mentenanta si service, care garanteaza functionalitatea si stabilitatea sistemelor.

Service-ul si mentenanţa au ca scop functionarea optima a sistemelor montate prin intretinere preventiva, predictiva si corectiva. În cazul constatării unor deficienţe sau funcţionări anormale ale sistemelor Clientul va anunţa imediat Dispeceratul Roelsystems care va interveni pentru reparaţie şi readucerea sistemelor la parametrii proiectaţi. Pentru aceasta, Roel Systems are un departament dedicat de Service, constituit din tehnicieni şi ingineri cu experienţă de peste 15 ani in domeniu, ce asigura interventii rapide si la cele mai inalte standarde de calitate.

Pentru ca sistemele de securitate si siguranta să funcţioneze la parametrii proiectaţi ele trebuie verificate periodic de specialisti abilitati. Unul din avantajele intretinerii corecte si profesionale continue a instalatiilor il constituie reducerea frecventei incidentelor prin atenuarea efectelor uzurii echipamentelor si evident siguranta functionalitatii. Un alt avantaj este evitarea disconfortului creat de situatii limita si cautari de moment a unui prestator de servicii in intretinerea unor astfel de echipamente.
Incheierea unui contract de service şi mentenanţă este modalitatea cea mai simpla de a beneficia de expertiza specialistilor companiei si vă asigură verificarea periodică a sistemelor dumneavoastră de securitate, tratarea cu prioritate a sesizării dumneavoastra, precum şi tarife preferenţiale.