Servicii

Roel Systems furnizeaza toata gama de servicii, de la analiza risc, consultanta, pana la implementare si suport complet in timpul instalarii si post instalare. Oferim o abordare holistica in dezvoltarea tuturor sistemelor, acestea fiind interconectabile si interactive.

Roel Systems proiecteaza și implementează solutii integrate de securitate oferind clientului cele mai noi tehnologii de supraveghere, monitorizare și management video, detecție si semnalizare la incendiu, efracţie, control acces, pontaj, securitate perimetrală, supraveghere și monitorizare prin telefonie/internet/ GPS¬¬/GPRS. Astfel, integram cu succes platforme complexe ce acopera toate functiile si facilitatile cerute de un sistem integrat de siguranta si securitate. Raspundem rapid si furnizam solutii optimizate pentru cerinte de medie si inalta securitate, utilizand tehnologii de varf ale liderilor mondiali in domeniu.

Specialiştii Roel Systems pun la dispoziţia Clienţilor expertiza si experienta necesară alegerii optime de solutii din domeniile de securitate (CCTV, interfonie, detecţie efracţie, control acces, securitate perimetrală), siguranţă (detecţie şi stingere incendiu, adresare publică, sisteme de apel medical), videoconferinţă, integrare audio-video, BMS. Competenţele acestora, resursele materiale, procedurile de lucru pe care le utilizam ne recomandă drept un Furnizor de încredere si pe termen lung. Dezvoltam si consolidam cu Clientii nostri parteneriate de lunga durata bazate pe angajament, corectitudine si incredere.